حقیقت کثیف در فیلم سینمایی اکشن

این فیلم در سال ۲۰۲۴ برنده جایزهٔ بهترین فیلم از بخش پردهٔ بزرگ پنجاه و سومین دورهٔ جشنواره بینالمللی فیلم روتردام شد و در بیست و سومین دورهٔ جشنواره بینالمللی فیلم ترانسیلوانیا نیز به عنوان بهترین عملکرد و اجرای بازیگران مورد تقدیر قرار گرفت. وانیا کالوجرچیچ (Vanja Kaludjercic) مدیر جشنواره بینالمللی فیلم روتردام (IFFR) دربارهٔ این فیلم مینویسد: اگر فیلم نخست اکتای براهنی، پل خواب، از جنایت و مکافات داستایوفسکی الهام گرفته بود، دومین فیلم او، روح تاریک تراژدیهای خانوادگی شکسپیر را منعکس میکند. ویکتور فراگا (Victor Fraga) روزنامهنگار و فیلمساز در مورد فیلم مینویسد: آنچه در ابتدا بهعنوان مطالعهای عمیق بر مردسالاری سمی، سوءاستفاده و دستکاری روانی آغاز میشود، بهتدریج به نبردی مانوی میان خیر و شر بدل میگردد. فیلم با مدتزمانی بیش از سه ساعت بیش از حد طولانی است و در پرده پایانی، در جستجوی یک پایان دراماتیک، به ملودرام کشیده میشود، که میتوانست بهطور قابلتوجهی تدوین و کوتاه شود. رضا نیز، که ابتدا برادری زورگو و سادیستی است، ناگهان و بدون دلیل قانعکنندهای به برادری مهربان تبدیل میشود، تغییری که بسیار ناهماهنگ و غیرقابلباور به نظر میرسد.

اما در آنجا، به نظر میرسد که کل عمارت در تسخیر ربکا، همسر اول مکس است. مرحله ظهور را میتوان در داخل تشت یا تانک انجام داد، اما تانک ارجحیت دارد. او از زندگی در ایران خسته شده و از سویی نیز مادرش مقدمات تحصیل او را در آمریکا فراهم کرده و سعی دارد همراه با نامزدش سارا (حدیث فولادوند)، ایران را ترک کند. این فیلم تجربیات پورناستاری که از نظر مالی مشکل دارد را روایت میکند که موافقت میکند در یک «فیلم هنری» حضور داشته باشد، اما متوجه میشود که او را در فیلمی اسناف با مضامین میل جنسی به کودکان و مردهخواهی دعوت کردهاند. این تضاد برای مدتی جواب میدهد اما پس از آنکه غلام برای چهل و هفتمین بار قهقههٔ جنونآمیز سر میدهد، به کلی تکراری و پیشپاافتاده میشود. از سوی دیگر، او بهدنبال امنیت و آیندهای مطمئن است، و تحمل مردی متظاهر و چندشآور مثل غلام شاید برایش قابلمدیریت باشد. فیلم خانه او عنوان بعدی در فهرست ترسناک ترین فیلمهای جهان و وحشتناک ترین فیلم سینما محسوب میشود و محصول مشترک آمریکا و انگلستان است. این فیلم همچنین برندهٔ جایزه بهترین فیلم بخش سینمای جهان در جشنواره فیلم گالوی (ایرلند) نیز شده است و در جشنواره فیلم لندنبریز جایزهٔ بهترین فیلم داستانی را کسب کرد.

جایزه صدف طلایی پنجاه و سومین جشنواره سنسباستین به فیلم چیزی شبیه خوشبختی به کارگردانی بهدان اسلاما محصول جمهوری چک اعطا شد. ↑ «نگاهی به برندگان جایزه بهترین بازیگر مرد در ادوار مختلف جشن منتقدان». از طرفی سروان قربانی درگیر پرونده پیدا شدن مرد شوشی مومیایی میشود که در گیر و دار سرقت این مرد مومیایی توسط کبری خانوم با بازی مهتاب کرامتی سروان قربانی و بهروز با بازی رامبد جوان به دنبال ردی از کبرا خانوم میگردند. خلاصه داستان: قصه، درباره خوانندهای کوچهبازاری است که گل کردن کارش همزمان میشود با انقلاب و برای چهار دهه فرصت خواندن پیدا نمیکند. این فیلم اجازهٔ حضور در بخش مسابقه را پیدا نکرد و یکی از فیلمهای به نمایش درآمده در بخش ویژه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر بود، اثری که پس از چند سال ماندن در صف اکران، برای نخستین بار در ایران به روی پرده رفت. تقابل میان خشونت غلام و جذابیت لطیف علی، مسیری قابلپیشبینی را برای فیلم رقم میزند، تا اینکه در پرده سوم، با افزایش فشارهای خانوادگی و پیامدهای این درگیریهای قدرت، مخاطب را با پیچشهای تاریکی غافلگیر میکند. انتخابهای لوکیشن بهویژه آپارتمان حسی از خفقان و تنش مداوم را ایجاد کردهاند، در حالی که طراحی صحنه، پرده از گذشتهٔ پرآشوب این خانواده برمیدارد.

نمایش این فیلم روز شنبه ۱۲ ماه مه با حضور خانواده کوبریک در کن انجام میشود که کاترینا کوبریک دختر وی و جان هارلان همکار تهیهکننده قدیمی کوبریک از جمله آنها هستند. اما پدر خانواده پشت میلهها گرفتار است و عصبی و خسته با خانم محمدی مشغول جربحث است. نقاشیهای باشکوه از پدرسالاران مقتدر، یادآور روزگاری هستند که این ساختمان پر از اصالت و فرهنگ بوده، اما اکنون دوربین روی لکههای چرکین اثرانگشت بر دکمهٔ مایکروویو و کشوهای انباشته از بطریهای نیمهخالی متادون مکث میکند. پیشتر عنوان شده بود، اولین اکران آن در چهلمین جشنوارهٔ فیلم فجر خواهد بود؛ اما با وجود تدوین همزمانِ آن توسط هایده صفییاری، این فیلم به جشنوارهٔ فجر آن سال نرسید. بزرگراه (به چینی: 車手) یک فیلم سینمایی اکشن هنگ کنگی به کارگردانی چانگ پو سوئی با بازی شان یوئه و آنتونی وانگ محصول سال ۲۰۱۲ است. سگ من اسکیپ (به انگلیسی: My Dog Skip) فیلمی محصول سال ۲۰۰۰ و به کارگردانی جی راسل است. محصول کشور انگلستان و در ژانر اکشن ، درام میباشد و به کارگردانی Ridley Scott در سال 2024 ساخته شده است. جوکر یک فیلم تریلر روانشناختی آمریکایی محصول سال ۲۰۱۹ به تهیهکنندگی و کارگردانی تاد فیلیپس است. سفیر نخستین فیلم ایرانی است که با هزینه پانزده میلیون تومانی در سال ۱۳۶۱ میتوان به آن لقب سوپر پروداکشن داد.