سرعت سایت بدون افزونه
افزایش سرعت سایت بدون افزونه معرفی 4 روش بدون افزونه+محتوامون
امروزه به دلیل محبوبیت گسترده لاراول، افزایش سرعت سایت لاراولی اهمیت بالایی پیدا کرده است. همانطور که می دانید لاراول فریمورکی است که برای ساخت وب سایت و اپلیکیشن مورد استفاده قرار می گیرد. بر خلاف وردپرس، جوملا، دروپال و… برای افزایش سرعت سایت لاراولی نمی توان از افزونه ها استفاده کرد. به همین دلیل ما این مقاله را به معرفی راه های بالا بردن سرعت سایت لاراولی مانند بهینه سازی تصاویر، استفاده از CDN، فعالسازی GZIP و… اختصاص دادیم. اگر سایت شما زمان بیشتری برای لود صفحات نیاز دارد، کاربران احتمالاً صفحات را ترک خواهند کرد و به سایتهای دیگری با سرعت بالاتر خواهند رفت. در نتیجه، سرعت بالا در لود صفحات بهبود تجربه کاربری کمک می کند و می تواند به افزایش بازدید و رشد ترافیک سایت شما منجر شود.
Varvy PageSpeed Optimization یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت رایگان است که عملکرد وب سایت را به طور کامل بررسی میکند و نکاتی را در زمینه چگونگی ایجاد تجربه کاربری بهتر ارائه میدهد. برای افزایش سرعت سایت وردپرس، ابتدا باید از یک هاست پرسرعت و باکیفیت استفاده کنید. هاستینگ مناسب، نقش اساسی در بهبود زمان بارگذاری دارد، بهویژه اگر ترافیک سایت شما زیاد است. همچنین، فشردهسازی فایلهای CSS، JavaScript، و HTML با استفاده از افزونههایی مانند WP Rocket یا W3 Total Cache کمک میکند تا حجم صفحات کاهش یابد و سرعت افزایش پیدا کند. CDN نیز با توزیع فایلها در سرورهای مختلف جهان، سرعت دسترسی کاربران به سایت را بهبود میبخشد. ابزارهای برتر تست سرعت سایت راهکارهای قدرتمندی برای ارزیابی و بهینهسازی سرعت وبسایت شما ارائه میدهند.
فراموش نکنید که یک سایت معتبر و موفق باید در سه بخش تجربه کاربری (UX)، رابط کاربری (UI) و سازگار بودن با موبایل ها عالی عمل کند. طبیعتاً با کاهش مقدار کدهایی که باید از سرور درخواست و ارسال شود زمان لازم برای بارگذاری وبسایت کاهش پیدا خواهد کرد. فایلهایی که دارای کش کوتاه هستند به احتمال زیاد توسط سرور در بازدیدهای مکرر بارگذاری مجدد میشوند، این عمل باعث سرعت پایین سایت میشود. به همین دلیل ما راهکارهای سریع و قابل اجرا را برای شما جمع آوری کرده ایم تا درصورتی که به دلایل مناسب قصد استفاده از افزونه را ندارید، با راه های افزایش سرعت وردپرس بدون افزونه آشنا شوید. برای استفاده از ابزار آنالیز سرعت سایت Google PageSpeed Insights اینجا کلیک کنید.
SpeedCurve یکی دیگر از ابزارهای پولی تست لودینگ و بارگذاری سایت است. شما فقط 30 روز میتوانید از آن به صورت رایگان و آزمایشی استفاده کنید. ابزار Google PageSpeed Insight یکی از ابزارهای رایگان گوگل است که توسط پلتفرم lighthouse پشتیبانی میشود. گوگل این ابزار را به صورت افزونه (پلاگین) هم در اختیار کاربران خود قرار داده است. توجه داشته باشید که این ابزار یک دوره آزمایشی رایگان 7 روزه ارائه میدهد که به راحتی میتوان دامنه را به طور کامل تجزیه و تحلیل نمود.
معیارهای Core Web Vitals گوگل نیز بر سرعت و پایداری صفحات متمرکز هستند که در رتبهبندی تأثیرگذارند. همچنین سایت سریعتر در جذب بازدیدکننده، رقابت با رقبا و اشتراکگذاری محتوا عملکرد بهتری دارد و در نتیجه بهبود سئو را تضمین میکند. ابزار PageSpeed Insights یکی از ابزارهای قدرتمند و رایگان گوگل برای تحلیل عملکرد سایت است که به شما کمک میکند تا مشکلات سرعت سایت خود را شناسایی و آنها را بهبود ببخشید. این ابزار علاوه بر ارزیابی سرعت بارگذاری سایت، به شما پیشنهادات فنی و بهینهسازیهایی میدهد که میتواند بر رتبهبندی سایت شما تأثیر بگذارد. در این آموزش، به شما گام به گام نحوه استفاده از این ابزار را نشان میدهیم. ابزار Pingdom یکی دیگه از ابزارهای بررسی سرعت لود سایت هست که شاید نشه اون رو ابزار خوبی برای تست سرعت سایت در ایران دونست؛ چون برای دسترسی به این سایت نمی تونید با ip ایران وارد بشید.
ببینید، این ابزار صرفا به شما میگوید که هر صفحه از سایت شما، در فاکتورهای Core Web Vitals مثل LCP و... اما در مورد اینکه ضعف هر صفحه چیست و چرا اینقدر سرعتش مشکل دارد اطلاعات خاصی نمیدهد. در نهایت به آخرین ابزار تست سرعت لود شدن سایت می رسیم که امکانات مختلفی داره و مثل ابزار Pingdom بهتون اجازه میده لوکیشن سرور رو انتخاب کنید و آمارها رو طبق مکان سرور در اختیارتون قرار میده. در نسخه پریمیوم ابزار WebPageTest امکان ضبط ویدئو، غیر فعال کردن جاوا اسکریپت و نادیده گرفتن گواهی SSL وجود دارد. گزارشات ارائه شده در نسخه پریمیوم موارد شامل جزئیات بیشتری از عملکرد وب سایت است.
حجم صفحه شامل تمام اطلاعات (تصاویر، اسکریپتها، فایلهای CSS و غیره) است که برای بارگذاری یک صفحه نیاز است.چرا مهم است؟ حجم بالای صفحه باعث کند شدن بارگذاری میشود. بهینهسازی تصاویر، فشردهسازی فایلها و استفاده از کش مرورگر میتواند این حجم را کاهش دهد. خیلی از سئوکارهای تازهکار و وبمسترها، وقتی مشاهده میکنند که در سرچ کنسول نمراتشان پایین است، وحشت کرده و تصور میکنند که قرار است الان با «پنالتی گوگل» روبرو شوند! اما نگران نباشید، همانطور که گفتم سرعت سایت شما به شکل نسبی سنجیده میشود. این یعنی اگر مشاهده کردید که مثلا سایت تمامی رقبای شما هم طی 8 ثانیه باز میشود و شما هم به همین شکل، پس جای ترس و وحشت نیست. البته در این شرایط اگر بتوانید سرعتتان را بهبود بدهید، قدرت سئویتان هم بهبود پیدا میکند.
وبسایت WebPageTest شباهت زیادی به ابزارهای بالا دارد، اما امکان انتخاب موقعیتهای جغرافیایی و مرورگرهای بسیار بیشتری (ازجمله مرورگرهای موبایل و مدلهای مختلف گوشیهای هوشمند) را در اختیار کاربر قرار میدهد. علاوه بر این، روش سنجش این ابزار تا حدی منحصر به فرد است؛ از این بابت که میتوانید تست را با استفاده از دکمه RE-RUN THE TEST در صفحه خلاصه گزارش (Summary) تکرار کنید و نتایج اولین بازدید و بازدیدهای تکراری را با هم مقایسه کنید. این قابلیت میتواند در تشخیص تأخیر اولیه DNS (که قبلاً به آن اشاره شد) کارساز باشد. افزونه MonsterInsights بدون شک بهترین افزونه مخصوص تجزیه و تحلیل (Analytics) برای وردپرس میباشد. با استفاده از این افزونه کاربران به راحتی و بدون ویرایش کردن کدها میتوانند Google Analytics را برای وبسایت خود راهاندازی کنند. این افزونه علاوه بر امکانات گوناگون، یک گزارش تست سرعت وبسایت نیز دارد که به وسیلهی این گزارش شما میتوانید سرعت وبسایتتان را هنگام دسترسی از دسکتاپ یا موبایل متوجه شوید.
توصیه میشود حداقل 3 تست سرعت انجام شود تا میانگین زمان لازم برای دانلود کامل صفحه وب مشخص شود. سپس با بررسی زمان میانگین لازم برای دانلود کامل صفحه وب میتوانید در مورد اینکه آیا وبسایت شما نیاز به بهبود دارد یا خیر، تصمیم بگیرید. با استفاده از GTmetrix کاربران میتوانند وبسایت خود را با استفاده از ابزارهای محبوب مانند Pagespeed و YSlow تست کنند. با ایجاد حساب کاربری در وبسایت این ابزار، کاربران میتوانند موقعیتهای جغرافیایی مختلفی را برای تست سرعت انتخاب کنند. این ابزار، گزارشهای دقیقی را با خلاصهای از نتایج تست سرعت نشان میدهد. GTmetrix توصیههایی را برای رفع مشکلات وبسایتتان به شما نشان میدهد که با کلیک کردن بر روی هر یک از آنها، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار میگیرد.
کافی است عبارت compress picture را جستجو کنید تا به لیست بلند بالایی از سایت های این چنینی دسترسی داشته باشید. جدا از استفاده از نرم افزار ها و سایت های فوق، پلاگین های بسیاری برای وردپرس موجود میباشند. این پلاگین ها به سادگی میتوانند تصاویر موجود در وب سایت شما را بدون افت کیفیت فشرده سازی کنند. از مهم ترین این نوع پلاگین ها میتوان به Optimole و WP Smush اشاره کرد. بسته به سیاست سایت خود، کش برای یک منبع خاص، زمانی که کاربر مجدداً از صفحه شما بازدید میکند، مرورگر ممکن است به جای بارگیری مجدد آن از سرور، یک نسخه کش/محلی را ارائه دهد. در حال حاضر مهم ترین موضوعی که باعث می شود رتبه بالا توسط گوگل کسب نمایید، میزان رضایت مشتری است.
اگر مجموعه نمره شما که بین 1 تا 100 است، عدد بالایی باشد، نشان دهنده سرعت خوب لود سایت شما از جانب گوگل است. آیا میدانستید که افزایش سرعت سایت میتواند مانند یک قدرت فوقالعاده شما را در دنیای وب به موفقیت برساند؟ سایت شما مانند شخصیت ابرقهرمانی «فلش» در دنیای فیلمها و کمیکها است؛ سریع، دقیق و همیشه آماده خدمترسانی! افزایش سرعت سایت درست مانند قدرت بینظیر فلش میتواند شما را در دنیای وب متمایز کند. همانطور که فلش با سرعت شگفتانگیزش مأموریتها را انجام میدهد، سایت شما نیز باید به همان اندازه سریع باشد تا رضایت کاربران را جلب کرده و تجربهای روان و بینقص ارائه دهد. بنابراین توصیه میشود برای آنالیز وب سایت خود، حتما از این ابزار استفاده کنید تا متوجه ایرادات وب سایت خود شوید. با این حال، 3 ابزار پیشنهادی من برای تست سرعت سایت GTmetrix، Google PageSpeed Insight و Pingdom هستند.
این ابزار رابط کاربری راحتی داره و با تنظیم گزینه هایی مثل نوع مرورگر و لوکیشن سرور، آنالیز سرعت سایت رو شروع می کنه. اطلاعات مهم در تجزیه و تحلیل وب سایت به شکل نمودار نمایش داده میشوند. در کنار نمودارها، اطلاعات کاملی از بهترین روشهای بهینه سازی وب سایت وجود دارد. اطلاعات مربوط به بهینه سازی وب سایت در سه بخش سئو، امنیت و دسترسی قابل دسته بندی است. برای تست سرعت وب سایت، تنها کافی است تا آدرس URL آن را در کادر مشخص شده بنویسید.
سرعت بارگذاری یک وبسایت، همانند یک ویترین جذاب برای کسبوکارهای آنلاین است. تصور کنید وارد یک فروشگاه میشوید و محصولات به کندی و با تأخیر به شما نشان داده میشوند. چه احساسی خواهید داشت؟ قطعاً صبرتان تمام شده و فروشگاه را ترک خواهید کرد. این دقیقا همان اتفاقی است که در دنیای دیجیتال برای کاربران وبسایتها رخ میدهد. اگر یک سایت با سرعت پایینی بارگذاری شود، کاربران به سرعت آن را ترک کرده و به دنبال گزینههای سریعتر خواهند رفت.سرعت بارگذاری بالا، علاوه بر تأثیر مستقیم بر تجربه کاربری، بر سئو سایت نیز تأثیرگذار است.
بذارید ساده بگیم؛ وقتی کاربر یچیزی توی گوگل سرچ کرده و روی لینک سایت شما کلیک می کنه مثل این می مونه که داد بزنه «هی فلانی، فلان محتوا رو برام بیار.» این میشه درخواست کاربر. وبسایت پینگدام هم مانند جی تی متریکس با حروف انگلیسی گرید بندی می کند.برای بررسی و آنالیز سایت گزینه ی test from را بر روی Asia – japan- tokyo قرار دهید. Uptrends ابزاری برای کنترل آپتایم و عملکرد وبسایتها، سرورها و APIهای شما است. وقتیکه از CDNاستفاده میکنید سایز و حجم فایل ها یی که به دست کاربر می رسد کاهش پیدا کرده و سرعت بارگذاری بیشتر می شود. از دید کاربر اگر وب سایت قادر به ایجاد تعامل با بازدید کننده نباشد، و در کل مسیر گشت و گذار وی در صفحات وب سایت وی را همراهی نکند، باعث نارضایتی کاربر و ترک سایت توسط او میشود. ما در هگزلا بصورت حرفهای بصورت برنامه نویسی برای قالب های اختصاصی وردپرس کدهایی مینویسیم که به بهبود سرعت قالب وردپرس اختصاصی نوشته شده کمک کنیم که سرعت سایت خود را با کمترین افزونه بیشترین سرعت را داشته باشید.
این ابزار به توسعهدهندگان و تیمهای مهندسی اجازه میدهد تا دلایل کم شدن سرعت وبسایت شما را وقتی تعداد زیادی کاربر به طور همزمان از سایت شما بازدید میکنند، متوجه شوند. با استفاده از سرویس رایگان این ابزار، شما میتوانید حداکثر 3000 کاربر مجازی را در عرض 3 دقیقه به سمت وبسایتتان ارسال کنید. به وسیله نسخه پولی توانایی ارسال تعداد کاربر مجازی بیشتری را خواهید داشت. استفاده از K6 به شما کمک میکند تا تست سرعت وبسایت را در حالی انجام دهید که اثر افزایش ترافیک بر وبسایت را نیز بررسی میکنید. این ابزار اطلاعات مفیدی را در دسترس کاربران مبتدی و حرفهای قرار میدهد. اطلاعات ارائه شده در ابزار Pingdom به شما کمک میکند تا وب سایت خود را بهینه سازی کنید.
همچنین میتوانید سرعت سایت را به طور جداگانه برای دسکتاپ و موبایل تست کنید. آپترندز Uptrends یکی دیگر از وبسایتهای تست سرعت سایت است که برای هر سایت در هر نقطه جغرافیایی قابل استفاده است. شما از چه ابزارهایی برای تست سرعت سایتها استفاده میکنید؟ لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید. این افزونهها با فشرده سازی خودکار تصاویر و کدهای صفحات سایت، میتوانند در کمتر از چند دقیقه سرعت سایت را افزایش دهند. کَشینگ روشی است برای ذخیره موقت اطلاعات (مانند تصاویر و اسکریپتها) تا در بازدیدهای بعدی بارگذاری سریعتر انجام شود.چرا مهم است؟ استفاده از کش، زمان بارگذاری را کاهش میدهد و تجربه کاربری را بهبود میبخشد.
شما میتوانید یک هاست تهیه کنید، عملکرد و سرعت سایت تست کنید و در صورت عدم رضایت، هزینه خود را پس بگیرید. از جمله فاکتورهایی که در WEBPAGETEST مورد استفاده قرار می گیرد، می توان به تستهای TTFB، فشردهسازی، کش کردن، استفاده از CDN اشاره کرد. اگر سایت شما به صورت چند زبانه طراحی شده است، پیشنهاد می شود حتما از این سایت استفاده کنید. نمودار های آبشاری و سرعت فراخوانی فایل ها توسط ابزار مذکور سنجیده می شوند و به سایت شما نمره ای بین A تا F ارائه می شود. طبق بررسیها، استفاده از CDN میتواند زمان بارگذاری را تا ۵۰٪ کاهش دهد.
پس از انجام تست، زمان بارگذاری وب سایت رتبه بندی میشود و مدت زمان بارگذاری برای افرادی که قبلا از سایت بازدید نمودهاند هم ارزیابی خواهد شد. توجه داشته باشید که با یادگیری و آموزش سئو اصولی به راحتی میتوانید با نحوه افزایش سرعت سایت آشنا شوید و سرعت وب سایتها را به بهترین نحو ممکن افزایش دهید. اما پشتیبانی از 40 سرور مختلف در سراسر جهان و بررسی وب سایت در بیش از 25 مرورگر مختلف نقطه قوت این ابزار است. ابزار WebPageTest با تست بخشهای مختلف وب سایت مانند FTTB، فشرده سازی، ذخیره سازی و CDN رتبه بندی را انجام میدهد. امروزه موتورهای جستجو سرعت بارگذاری وب سایت را به عنوان یکی از عوامل مهم برای سئو در نظر گرفتهاند.
با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. تمامی حقوق این وبسایت متعلق به گروه آیگن وب است و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد. در صورتی که تمایل دارید حل مشکل خود را به ما بسپارید، با شماره زیر تماس بگیرید. پس راهکار چیست؟ ویدیوی HTML5 روشی ساده برای افزودن انیمیشن های به شکل GIF به سایت شما بدون دردسر فراهم می کند. اما وقتی ویدیویی را به سایت خود اضافه می کنید که می خواهید مانند یک GIF رفتار کند، باید این رفتارها را در نظر بگیرید. هنگامی که یک GIF به سایت خود اضافه می کنید، لازم نیست نگران این ویژگی ها باشید زیرا GIF ها فقط کار می کنند.
شما با انجام چندین تست سرعت مختلف نمیتوانید به صورت کامل و تضمینی متوجه شوید که وبسایتتان چگونه کار میکند. چندین عامل دیگر نیز وجود دارند که میتوانند بر کیفیت و دقت نتایج تست شما تاثیرگذار باشند. قبل از شروع به تجزیه و تحلیل نتایج این تستها باید از اجرای صحیح و کامل آنها اطمینان حاصل کرد. رخ نت ، دیجیتال مارکتینگ در اصفهان با نمونه کار های قوی آماده خدمت رسانی به سراسر ایران است. WebPagetest یکی از محبوبترین ابزارها برای سنجش عملکرد صفحه وب است که خدمات مختلف و منحصر به فردی را به کاربران خود ارائه میدهد.
اکثریت قریب به اتفاق ابزارهای بالا توصیههای لازم برای رفع ایرادات شناسایی شده را نیز در اختیار شما قرار میدهند. کافی است که به هشدارها و پیشنهادات ارائه شده توجه کنید تا محبوب کاربران و مشتریان و همچنین موتورهای جستجو بشوید. علی رغم اینکه افزونههای کش وردپرس میتوانند امکانات زیادی را برای وبسایت شما فراهم کنند، قطعاً محدودیتهای خود را دارند. به عنوان مثال، این افزونهها نمیتوانند جلوی حملات DDOS و تلاشهای Brute Force را بگیرند. همچنین افزونههای کش هیچ کاری در برابر رباتهای اسپمها که باعث هدر رفتن منابع سرور میشوند، انجام نمیدهند. به خاطر همین دلایل، کاربران به استفاده از یک افزونه فایروال در وبسایت خود نیاز دارند.
Google PageSpeed Insights که در فارسی به گوگل پیج اسپید معروفه، یکی از ابزارهای آنالیز سرعت سایت هست که توسط گوگل ارائه شده و برای تست سرعت بارگذاری سایت استفاده میشه. این ابزار دو رتبه برای سرعت سایت شما در نظر میگیره؛ یه رتبه مربوط به سرعت سایت شما توی محیط دسکتاپ (مثلا در لپ تاپ)، و یه نمره دیگه در دستگاههای گوشی. بعد از اینکه بررسی سرعت روی سایت شما انجام شد، گوگل از ۱ تا ۱۰۰ یه امتیاز به سایت شما میده و عدد بالا به معنی اینه که سرعت سایت شما، حداقل از نگاه گوگل بهینهست. چرا؟ چون سرور تست سرعت داخل ایرانه، هاست شما هم داخل ایرانه و از همه مهمتر کاربرهای شما هم داخل ایران هستن. توی این مقاله ابزارهای سئو و سایتهای مفید و کاربردی برای آنالیز و بهینهسازی سرعت سایت و تست لود وبسایت رو معرفی کردیم.
پلاگینهای کش طولانی به مرورگر میگویند که این فایل ها را برای مدت زمان طولانی تری (مثلاً 1 سال) نگه دارد. برای استفاده از ابزار بررسی سرعت لود شدن سایت lighthouse اینجا کلیک کنید. البته این ابزار بالای ۱۰۰ مدل امکانات مختلف داره که یه بخش اون سنجش سرعت وبسایت هست. جهت کسب اطلاعات بیشتر از موضوع سایت های تست سرعت میتوانید روی لینک کلیک کنید. اگر پلاگینی دارید که محتوایی را از سایر منابع خارج از سایت بارگذاری میکند حتما باعث کاهش سرعت میشود.
مدیران سایت همواره به دنبال بررسی عملکرد و سرعت سایت خود، با بهره گیری از ابزارها و شرایط مختلف هستند. این سایت تستهای عملکردی متفاوتی مانند فشردهسازی، استفاده موثر از CDN، کش کردن، TTFB دارد و بر اساس آن، به سرعت سایت شما امتیازی بین A تا F میدهد. اما فراموش نکنید که برای استفاده از تمامی این امکانات رایگان، باید در این سایت ثبت نام کرد و عضو شد. چندی پیش جی تی متریکس یک نسخه جدید از این ابزار را ارائه داد که تفاوتهای فاحشی با نسخه قبلی داشت. کاربر در اولین ورود به سایت، با نخستین صفحه از وب سایت شما مواجه میشود؛ اما بدون مشاهده صفحات و دیگر بخشهای سایت، از آن خارج میشود. میزان زمان صرف شده برای دانلود هر صفحه از سایت، در گزارش Crawl Stats گوگل ثبت میشود.
برخی از قالب های سایت به جهت سئو مناسب نیستند، کد های آن ها بر مبنای سئو بهینه سازی نشده است. اگر سایت وردپرسی شما کند شده یا با مشکلاتی رو برو شده و به فکر تعویض هاست وردپرس و انتخاب بهترین هاست وردپرس هستید. اگر هاست فعلی سایت شما دایرکت ادمینه و میخواین هاست وردپرس سی پنل بخرین و نگران انتقال اطلاعات بدون نقص سایتتون به هاست جدید هستین، این مسئولیت رو باید شرکت هاستینگ برعهده بگیره. سایت Sucuri Load Time Tester، یکی دیگر از ابزارهای ساده و سریع برای تست سرعت سایت است. با استفاده از این ابزار می توان عملکرد وب سایت را در نقاط مختلف جغرافیایی بررسی و با یکدیگر مقایسه کرد.
اما در درجه دوم، سرعت از طریق «تجربه کاربری» تاثیرش را روی سئو میگذارد. ابزار YSlow برای این که سرعت سایت ها رو اندازه گیری کنه 23 تا شاخص کلیدی عملکرد رو مشخص کرده و اونها رو اندازه می گیره. این ابزار تقریبا اطلاعات مشابه ابزار GTmetrix رو در اختیارتون قرار میده و یک سری پیشنهاد هم برای بهبود سرعت سایت ارائه میده تا بتونید صفحات رو بهینه تر کنید. با پیروی از این راهنما و استفاده از ابزارهای مناسب، میتوانید سرعت سایت خود را بهبود بخشید و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان خود فراهم کنید. گزارش این ابزار به 6 بخش شامل خلاصه، جزئیات، بررسی عملکرد، تفکیک محتوا و اسکرین شات از وب سایت تقسیم میشود. در این روش عملکرد وب سایت در بارگذاری اول و تکرار بارگذاری آن بررسی میشود.
استفاده از CDN میتواند به طور قابل توجهی سرعت بارگذاری سایت شما را افزایش دهد، به ویژه اگر مخاطبان شما در مناطق مختلف جغرافیایی قرار دارند. آدرس برگه ای که میخواهید تست کنید را کپی کنید و وضعیت سرعت لود سایت خود را بسنجید. اعداد بالاتر از 90 بسیار عالی خوب و زیر 50 مناسب نیست.دقت کنید که شما می توانید سرعت لود تمامی برگه های خود مانند صفحه اصلی ، صفحه های محصولات و دسته بندی را به صورت جداگانه آنالیز کنید. به طور کلی، این ابزار در نسخه رایگان امکانات زیادی را در دسترس شما قرار میدهد. استفاده از ابزار Dareboost برای کاربران مبتدی ساده بوده و اطلاعات مفیدی را در دسترس توسعه دهندگان قرار میدهد.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری