نوری تصریح کرد: لطفا به منابع علمی و تجربیات دنیا در این زمینه نگاه کنید و تنها به بخشی از نامه 1397 هیات وزیران در این زمینه تکیه نکنید.
وی افزود: البته کودکان باید ماسک بزنند و رعایت کنند، اما آموزش و پرورش به عنوان یک سرمایه حیاتی اجتماعی و فرهنگی نباید تعطیل شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت برای راه اندازی نهضت سواد سلامت در بین دانش آموزان خاطرنشان کرد: بسیاری از مدارس و دانشگاه های کشورمان آموزشی هستند که مرحله اول سوادآموزی و اولین مرحله است. نسل، اما نسل دوم سواد. ، متمرکز بر تحقیق است. سواد نسل سوم ویژگی است که دانشگاه ها و مدارس مبتنی بر بهره وری و کارآفرینی از آن به عنوان دانشگاه های نسل سوم یاد می کنند. نسل چهارم سواد به معنای نشان دادن مسئولیت اجتماعی افرادی است که در حال یادگیری سواد هستند.
نوری افزود: در کتابهای درسی بحثهای بهداشتی مختلفی داریم، اما چون دانشآموزان فقط برای خواندن این درسها نمره میگیرند، این محتوا در کتابها جای نمیگیرد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: وقتی بررسی کردیم که میزان دارو سه برابر استاندارد جهانی است. بنابراین ما باید دانش آموزان را به سواد عملکردی برسانیم و مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهیم.
وی با توجه به اینکه طب سنتی دارای اصالت و هویت است، خاطرنشان کرد: طب سنتی از محورهای مقام معظم رهبری است و توجه به طب سنتی باعث می شود دانش آموز با فرهنگ غنی کشور خود آشنا شود.
نوری در خاتمه اظهار داشت: پتانسیل خوبی برای ایجاد محتوای مناسب برای معلمان، دانش آموزان و والدین بر اساس سلیقه آنها وجود دارد. با بیش از 16،100،000 دانش آموز در کلاس های 1-12، چهار میلیون دانش آموز مهدکودک، و 2.4 میلیون معلم شاغل و بازنشسته، ما بستری عالی برای آموزش طب عامیانه از طریق روابط خود با والدین دانش آموزان داریم. در شبکه شاد 2 میلیون و 700 هزار نفر همزمان از شبکه استفاده می کردند و این نشان داد که بستر خوبی برای آموزش وجود دارد.
منبع: golesepid.ir