رستوران ها نگرانند که قرارداد دو جانبه ویروس کرونا باعث قطع آنها شود


کاخ سفید و رهبران کنگره در یک توافق دو جانبه برای کمک به Covid-19 در حال نزدیک شدن به خط پایان هستند. اما آنها با اعتراض ائتلافی از رستوران ها روبرو هستند که می گویند این طرح در حال انجام آنها را بدون کمک کافی برای گذراندن تاریک ترین روزهای بیماری همه گیر ویروس کرونا رها خواهد کرد.

یک ائتلاف مستقل از رستوران ها ، گروهی از سرآشپزها و مالکان ایجاد شده برای کمک به همه گیری ، این پیشنهاد در ماه گذشته را ناکافی خواند. در عوض ، آنها از كنگره خواستند كه قانون RESTAURANTS را تصویب كند ، یك لایحه دو طرفه كه 120 میلیارد دلار كمك به بارها و رستوران های كوچكتر می دهد تا خسارات ناشی از ویروس كرونا را جبران كند.

روی کاغذ ، کار آنها باید آسان باشد. قانون گذاران دو طرف می خواهند در بارها و رستوران های محلی کمک کنند. این لایحه 50 حامی مالی در مجلس سنا و بیش از 200 حامی در مجلس دارد. بیش از 160 عضو اوایل این ماه نامه ای به رهبران اتاق و سنا ارسال کردند ، از جمله اعضای دیگر رهبری مانند سناتور جان کورنین ، تگزاس ، خواستار ورود آن به مذاکرات امدادی شدند.

تام کولیسیو ، قاضی ، رستوران دار و بنیانگذار IRC تام ، گفت: “اگر میچ مک کانل این را روی زمین بگذارد ، کار آسانی است.” “آسان”

اما تاکنون ، این قانون خارج از مذاکرات دو جانبه باقی مانده است ، که 300 میلیارد دلار وام جدید از طریق برنامه حمایت از حقوق و دستمزد ارائه می دهد ، برنامه ای که قبل از پایان ماه آگوست از مشاغل پشتیبانی مالی می کرد. این معاهده در حال ظهور شامل تسکین هدفمند برای تئاتر زنده و اماکن موسیقی است ، اما یک برنامه رستوران در مقیاس بزرگ مطابق با قانون RESTAURANTS نیست.

صاحبان رستوران که می توانند 30 درصد از دست دادن درآمد خود را ثابت کنند ، می توانند برای دور بعدی وام های PPP اقدام کنند که در صورت واجد شرایط بودن مالکان برای پرداخت مبلغ مشخصی با پرداخت کارگران ، این بخشش ها قابل بخشش است. اما IRC می گوید دسترسی به این برنامه برای رستوران های كوچكتر از طریق بانك ها دشوارتر بوده است و قوانین آن پرداختن به هزینه هایی مانند اجاره ، آب و برق ، اقدامات جدید مراقبت های بهداشتی و تأمین كنندگان خدمات را برای مالكان دشوار می سازد.

مالکان ترجیح می دهند کمک های بلاعوض را که مستقیماً از دست دادن درآمد آنها جبران می کند ، به جای وام هایی که باید در مدت زمان محدودی خرج کنند و ممکن است در نهایت مجبور به بازپرداخت آن باشند.

ارل بلومناوئر ، دی اورگان ، حامی مالی اصلی لایحه مجلس ، گفت: “این رستوران های کوچک مستقل از قبل کاملاً جذب شده اند و برای تلاش برای زنده ماندن مجبور به پرداخت بدهی بیشتری بودند.” “این هرگز فقط یک حقوق و دستمزد نبود ، بلکه مربوط به کمک به زنده ماندن مشاغل بود.”

طرفداران قانون RESTAURANTS استدلال می کنند که این صنعت همچنین باید تحت درمان منحصر به فردی قرار گیرد که آسیب پذیری آنها را نسبت به بیماری همه گیر تشخیص دهد ، به خصوص که عفونت ها هنوز در سراسر کشور به اوج خود رسیده اند.

مالکان می گویند تحت تأثیر ترکیبی از موارد رو به رشد ، ترساندن مشتری ، محدودیت های بهداشتی جدید برای تجارتشان در پاسخ و زمستان های سردتر ، که باعث محدود شدن غذا خوردن در فضای باز در بسیاری از مکان ها شده است. از زمان ابتلا به بیماری همه گیر و صنعت در ماه نوامبر ، بیش از 2 میلیون نفر در تجارت رستوران مشغول به کار هستند.

“ما مجبور به بستن شدیم و به آن رسیدیم. بیشتر ما شکایت نداریم کولیسیو گفت: “دولت شماره یک باید اطمینان حاصل کند که مردم ایمن هستند.” “اما اگر ما قصد انجام چنین کاری را داریم ، کسی باید از ما حمایت کند.”

دکتر آنتونی فاوسی ، بهترین متخصص بیماری های عفونی کشور خواستار بسته شدن بارها و بازپرداخت آن به صاحبان آنها شده است. کولیسیو می گوید که وی تا حد زیادی موافق درخواست محدودیت هایی است که توسط متخصصان بهداشت عمومی پشتیبانی می شود. اما او تخمین می زند که رستوران پرچمدار خودش ، Craft ، ماهانه 40000 دلار ثابت یا باز یا بسته داشته باشد و گروه های صنعتی قبل از اینکه واکسن های جدید بتوانند روند عادی را برقرار کنند ، نسبت به تعطیلی گسترده و احتمالاً دائمی هشدار می دهند.

کولیسیو گفت: “من واقعاً معتقدم که در ژوئن یا ژوئیه اقتصاد چرخش خواهد کرد ، تقاضای فروتن شده زیادی وجود دارد.” “اما اگر تا ماه ژوئن و ژوئیه پلی به دست ما نرسد ، میلیون ها شغل وجود دارد که وقتی افراد می خواهند به کار خود برگردند ، دیگر در دسترس نخواهد بود.”

طرفداران PPP استدلال می کنند که این برنامه اشتباه خوانده شده است و این برنامه به طور خاص برای تشویق شرکت ها برای پیوستن کارگران به کارفرمای خود طراحی شده است ، حتی اگر به طور موقت توسط بیماری همه گیر نفخ داشته باشند.

آنی کلارک ، سخنگوی سناتور سوزان کالینز ، R-Maine ، عضو گروه پیمانکاری دو طرفه ، گفت: “بزرگترین اشکال قانون RESTAURANTS این است که این قانون به گیرندگان کمک هزینه برای بازداشت یا پرداخت حقوق کارمندان خود احتیاج ندارد.” در بیانیه ای آمده است ، لایحه امداد “به عنوان مثال ، طبق قانون RESTAURANTS ، یک آشپز مشهور صاحب یک رستوران می تواند پول بلاعوض فدرال را جمع آوری کند – یا از آن برای تسویه بدهی های مربوط به بیماری همه گیر قدیمی استفاده کند و به کارمندان خود پرداخت نکند. این دقیقاً وضعیتی است که برنامه حمایت از دستمزد سعی در جلوگیری از آن دارد. “

این برنامه از زمان تصویب اولیه خود نیز دستخوش تغییراتی شده است ، از جمله اجازه می دهد 40٪ از وام ها در هزینه های دیگری غیر از حقوق صرف شود ، در مقایسه با 25٪ اولیه. آخرین پیشنهاد شامل اقدامات جدیدی است که برای سهولت در درخواست بخشش وام زیر 150،000 دلار طراحی شده است.

شان فینی ، بنیانگذار گروه مهمان نوازی گروهاوس و صاحب رستوران در نیویورک لیلیا و میسی ، PPP را در ابتدای شیوع بیماری همه گیر به حمایت از تجارت نسبت داد ، اما اظهار داشت که شرایط دستمزد وی نمی تواند به اندازه کافی برای جلوگیری از مشاغل بیشتری شکست می خورند.

فینی ، یکی از بنیانگذاران IRC ، گفت: “کارگران رستوران قلب و روح غذایی هستند که آنها سرو می کنند ، بازگشت به کار بسیار حیاتی است.” “اما اگر نتوانیم درآمدزایی کنیم ، 10 هفته حقوق و دستمزد فرسوده است و ما به مقام اول برمی گردیم.”

آدام اوزیمک ، اقتصاددان ارشد Upwork و صاحب رستوران در پنسیلوانیا ، گفت که او معتقد است کمک ها از طریق برنامه هایی مانند PPP که تفاوت بین مشاغل را ندارند ، بهتر توزیع می شود. اما وی هشدار داد که توسعه PPP که در حال حاضر مورد بحث است ممکن است به اندازه کافی بزرگ یا انعطاف پذیر نباشد تا بتواند رستوران ها را تحت پوشش قرار دهد. مذاکره کنندگان در زیر سقف خودخواسته حدود 900 میلیارد دلار فعالیت می کنند و معامله جدید ممکن است کوچکتر باشد.

وی گفت: “من فکر نمی کنم تصمیم کوچک سازی PPP ایجاد انواع برنامه های خاص صنعت باشد ، بلکه سخاوتمندتر ساختن PPP است.”

با این حال ، در نهایت ، ممکن است وقت آنها نباشد که بتوانند روی معامله نهایی تأثیر بگذارند. اگر مذاکرات خراب شود ، می توان آنها را بدون کمک رها کرد تا زمانی که رئیس جمهور بایدن با رستوران های باقی مانده کار خود را آغاز کند تا حداقل چند هفته دیگر از شیوع زمستان بجنگد.

شان کندی ، معاون اجرایی امور عمومی انجمن ملی رستوران ها ، که از مذاکرات دو جانبه پشتیبانی می کند ، گفت: “در حال حاضر ، این یک پیشنهاد همه یا هیچ چیز است.” “ما این را یک راه حل بلند مدت نمی دانیم ، اما یک راه حل کوتاه مدت برای صنعتی است که از ماه آوریل تاکنون چیزی در کنگره ندیده است.”


منبع: green-chapter.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*