به عنوان نمونه خرما یکی از میوههایی میباشد که برای ارتقا مرحله هموگلوبین خون شناخته شده می باشد و آلو خشک در مقایسه با میزان یکسان از گوشت گاو، آهن بیشتری دارد؛ بنابراین یکی از از بهترین در میان وعدهها به جهت خودداری از کمخونی محسوب میشود. مواد مغذی: در هر فنجان آلو خشک حدود ۵ گرم پروتئین، ۴۰۰ کالری انرژی و مقادیر قابلتوجهی از ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و مس وجود دارد. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که همین میوهی خشک حساس میزان زیادی ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم است. میوههای خشک به برهان داشتن فیبر، آهن، سلنیوم و پتاسیم بالا می تواند گزینش قابل قبولی به جهت افرادی باشد که از کمبود مواد معدنی در تن رنج میبرند. در نتیجه اگر در مصرف میوهها نیز زیادهروی کنیم، مقدار کالری دریافتی بالا رفته و به افزایش وزن منجر میشود. خشک نمودن اهمیت دمای بالا موجب کاهش میزان مرغوب بودن پروتئین و تولید ایراد در هضم پروتئین میوهها بوسیله بدن میشود. اعتنا نمایید قرار دادن همین محصول در برابر نور خورشید میزان مرغوب بودن آن را به خطر می اندازد. 2- به جهت بر روی سیبها میتونید از مقداری دارچین به کار گیری کنید. شیر را هم اضافه نمایید تا مخلوط کمی ریلکس شود. در برخی مورد ها به منظور تسهیل مراحل خشک کردن و کشتن میکروبهای بیماریزا، در آغاز مدت پاره ای میوهها را میجوشانند یا در معرض بخار قرار میدهند. بعد از آن از انجام فرایند خشک کردن، اذن دهید به مدت 10 دقیقه خنک شوند و سپس آن ها در ظرفی که امکان ورود هوا به آن وجود ندارد نگه داری کنید. ازاینرو، ممکن است در ارتفاع همین مدت فراموش کنید که به دستگاه سر بزنید. این دستگاه از سیستم سیر کوله بهره می گیرد که می تواند جریان باد را به طور یکنواخت در کل فضای دستگاه پخش نماید. دود دادن میوه ها مهم گوگرد طرز همگانی به جهت پرهیز از تیره شدن متاع میباشد که به علت ایراداتی که به کارگیری از این نحوه برای تنفس ایجاد می کند، چندان پیشنهاد نمی شود. روش خانگی یعنی پهن کردن میوهها در جلوی آفتاب موجب ضایع شدن شدید ویتامین C و بعضا دیگر از مواد مغذی میشود. عملکرد نمایید همگی قطعات را به یک اندازه برش بزنید تا زمان خشک شدن آن‌ها انواع میوه خشک افغانستان متساوی باشد. به این برهان خوبتر می باشد این میوههای خشک را به همپا سایر میوههای خشک که غنی از ویتامین C میباشند مثل زردآلو خشک مصرف کنید. چاپ فلکسو یک یا دو رنگ میباشد که به طور مستقیم بر بر روی کارتن های سفید و قهوه ای اعمال می شود اما چاپ افست فقط قابلیت اجرا بر روی مقوا را دارااست و نمی قدرت این چاپ را بصورت مستقیم بر بر روی کارتن انجام داد بدین ترتیب همین چاپ را بر بر روی مقوا انجام دیتا بعد از آن مقوای چاپ شده ( پوستر) را به وسیله دستگاههای اختصاصی بر بر روی کارتن می چسبانند به همین فرآیند، لمینت می گویند. ورقه کرافت مقاوم بوده و از پرطرفدارترین متاع های بسته بندی در بازار میوه و چاشنی و خشکبار است. فعالیت اساسی میوه خشک کن دوچندان ساده و آسان است. دستگاه میوه خشک کن مهم دسته های مختلفی است و استفاده از آن به جهت کسب و عمل خانگی هم مزایای زیادی داراست که در ادامه به توضیح آن‌ها خوا هیم پرداخت. در برخی دیگر از موارد، پیش از خشک نمودن میوه، از مواد دیگری نظیر دیاکسید سولفور به کارگیری می نمایند که این فعالیت به حفظ بعضی مواد مغذی مانند ویتامین A و C یاری میکند، اما بعضی دیگر از مواد مغذی از گزاره ویتامین B1 را از بین میبرد. به جهت اشخاصی که دوست دارند اساسی داشتن یک رژیم غذایی تندرست وزنشان را اندک کنند، مصرف میوه خشک یک ایده خوب به جهت برآورده ساختن نیازهای روزانهی مواد مغذی بدن فارغ از اخذ کالری بیش از حد است. آنتیاکسیدانها معاند رادیکالهای آزاد هستند؛ همین رادیکالها به سلولهای سلامت بدن حمله کرده و بیماریهایی مانند سرطان را به وجود میآورند. همگی اشخاص روزمره نیازمند مصرف مقدار معینی سبزیجات و میوه هستند؛ به همپا داشتن میوه تازه به عامل سنگین بودن به جهت اکثر اشخاص مشکل است. همانطور که پیشتر نیز گفته شد، میوههای خشک به جهت درمان مشکلات گوارشی مطلوب هستند؛ به تیتر نمونه پوست نارنگی خشک به عنوان دارویی سنتی به جهت درمان مشکلات گوارشی مانند زخم معده، گرفتگی شکم و موردها دیگر مورداستفاده قرار میگیرد. مشابه همین اثر را در انجیر خشک و توت خشک نیز می توان نمونه زد. در همین میوهها موز، خرمالو و انجیر به تیتر پرکالری ترین میوهها به شمار میآیند. به طور کلی دو گونه کالری وجود دارد. فیبر فارغ از هیچ تغییری در میوههای خشک به همان اندازۀ میوههای نو وجود دارد. در حقیقت نمیتوان منکر این اصل شد که میوه جدید از میوه خشک برتر میباشد البته همین نکته که مهم خشک نمودن میوهها تمام ویتامینها و مواد معدنی آن ها از بین خواهد رفت کاملا غلط است. میوههای خشک مهم از دست دادن میزان زیادی آب، حجمشان کمتر شده و همین تغییر‌و تحول ظاهر، ما را برای مصرفشان تحریک میکند؛ پس قبل از مصرف میوه خشک به همین نکته اعتنا داشته باشید که واحد میوههای جدید کلیدی میوههای خشک متفاوت است. اما نکته دوچندان مهمی که در حوزه خشک نمودن میوهها وجود داراست این هست که شما باید روشی را گزینش کنید که تناسب زیاد متعددی مهم آن میوهای داشته باشد که شما در لحاظ دارید. توصیه می کنیم کیوی خشک را بدون شک آزمون کنید! این خصوصیت علاوه بر استعمال آسان ، در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می کند. کالری سلامت شامل میوهها و سبزیجاتی می گردد که علاوه بر میزان کالری که به تن میرسانند، حیاتی مواد مغذی مورد نیاز به جهت بدن هم هستند. وقتی که شما همین نوشته را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با میوه خشک اکثر اصفهان وب سایت خویش باشید.

ایندکسر

آموزش جاوا اسکریپت یوزرکد