این واحد فقط تولید کننده اسیدسیتریک از دسته آبدار و بدون آب در دوران خود بود و محصولات تولیدی آن باکیفیتی قابل اعتنا میتوانست علاوه بر تامین نیاز داخل، بعد از آن صادراتی هم داشته باشد. این واحد صنعتی در زمینی به مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع احداث شده که تولیدات آن مرزو بوم را از واردات اسید سیتریک بی نیاز می کند. اسید سیتریک به تیتر اسید آلی در بازار تولیدات صنعتی نقش مهمی دارد؛ به مدل ای که بیش از ۵۰ درصد اسید سیتریک جهان برای ساخت آب آشامیدنی کاربرد دارد. اسید سیتریک که اسیدی خوراکی هست از مهمترین اسیدهای آلی مورد به کارگیری در صنایع گوناگون به ویژه غذایی و دارویی است؛ طوری که مقدار مصرف آن در صنعت های غذایی بیش از 70 درصد، دارویی حدوداً 12 درصد، شیمیایی 11 درصد، چرم 4 درصد، آرایشی و بهداشتی 2 درصد و سایر صنعت های 1 % است. اسید سیتریک نوعی اسید ضعیف آلی اهمیت فرمول مولکولی C6H8O7 می باشد که در دو گرید صنعتی و خوراکی قابل عرضه است و از این جنس در بخش اعظمی از مواد غذایی به تیتر حفظ کننده استعمال می کنند. همگی آنان یک گونه از مواد تشکیل دهنده دارند: اسیدهای غذایی مانند اسید مالیک، اسید سیتریک، اسید تارتار و اسید فوماریک. البته گزینش سویههای مناسب میکروبی که متابولیسم سلولی آن ها مستعد ایجاد این اسید باشد به همین مساله یاری قابل توجهی میکند. تخمیر اسید سیتریک به جهت اول بار به تیتر متاع قارچی به وسیله ومر در سال ۱۸۹۳ به وسیله کشت پنی سیلیوم انجام شد. طریق تهیه جوهر لیمو به صورتی هست که از طرق کشت دادن کپکی حیاتی اسم آسپرژیلوس، بر روی شکر حاصل می شود. اسید سیتریک به طور طبیعی در مرکبات یافت می شود، اما جور تصنعی و مصنوعی آن از قارچ تهیه و به مواد غذایی، داروها، مکمل ها و مواد ضد عفونی افزوده می شود. واجب به ذکر میباشد این لیست همواره با اسامی معتبرترین موسسات خوشنام و کلیدی سوابق فعال در راستا فروش اسید سیتریک و صنعت مواد شیمیایی به روز میشود. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 میباشد. و نام آیوپاک آن 2-hydroxypropane-1,2،3-tricarboxylic acid است. اسید سیتریک خشک ایرانی Citric Acid | اسید سیتریک یک اسید ضعیف هست که به طور طبیعی در مرکبات نظیر لیمو و پرتقال یافت می شود. اسید سیتریک کاربرد گسترده ای در فرآوری های غذایی، آشامیدنی، پاک کننده ها و شوینده ها، دارویی و بهداشتی ، تهیه کننده PH، تصحیح آب بویلر و راکتورها دارد. اسید سیتریک امروزه به صورت صنعتی در مقادیر بالا تولید می شود چون استخراج آن از میوه ها به جهت مصارف صنعتی مقرون به صرفه نبوده و جوابگوی تقاضای مصرف کنندگان اسید سیتریک نارنج نیز نمی باشد.

ایندکسر

آموزش جاوا اسکریپت یوزرکد