ولی عامل ها محیطی نظیر دما، pH، اکسیژن، وجود یون های فلزی، اشعه X و اشعه UV به شدت روی پایداری همین ماده تأثیر می گذارند. خیال می شد یکی از این دست اندرکاران ضد اسکوربوتیک باشد. در حالی که در دریای مه 1747، لیند بعضا از اعضای خدمه حساس دو پرتقال و یک لیمو در هر روز، ارائه شده در علاوه بر این به جیره عادی، در حالی که دیگران در ادامه سیب ، سرکه ، اسید سولفوریک و یا آب دریا ، ملازم حیاتی جیره معمولی خود، در یکی از از اولین آزمایش های در اختیار گرفتن شده دنیا نتیجه های نشان داد که مرکبات از بیماری خودداری می کنند. سطح های 0، 5/0 و یک میلی مولار اسید آسکوربیک بهصورت هفتگی بر روی گیاهانی که ذیل شرایط شاهد (0)، 30، 60 و 90 میلی مولار کلرید سدیمقرار داشتند، محلولپاشی شد. مقدار به دست آمده­ی همین ویتامین از گیاهان اهمیت دقت به گونه گونه­ی گیاه، شرایط آب و هوایی و همچنین جور خاکی که گیاه در آن رشد کرده است؛ مختلف می­باشد. و باتوجه به کاربرد اسید آسکوربیک، کار ویتامین صرفا در شرایطی انجام می شود که کل وضعیت محیطی آن مهیا باشد. مصرف ناکافی ویتامین C باعث خونریزی و التهاب لثه ها می شود و استخوان ها را شکننده می کند. اگر شخصی به مدت یک ماه به میزان کاهش از دست‌کم آیتم نیاز یک شخص ویتامین C اخذ کند، مبتلا عوارضی مثل بیماری اسکروی، خونریزی لثه و همچنین بی آبی پوست و آثار خون مردگی در پایین آن میشود. نگه داشتن میوه جدید در کشتی گران بود ، در حالی که جوشاندن آن برای آب میوه قابلیت و امکان ذخیره آسان را داشت اما ویتامین را از میان می پیروزی (به خصوص درصورتیکه در کتری های مسی جوشانده شود). اولین تلاش به جهت ارائه مبانی علمی علت این بیماری توسط جیمز کشتی در نیروی دریایی سلطنتی ، جیمز لیند بود . لیستی از کل داروها، گیاهان دارویی، داروهای سوای نسخه یا مکمل های غذایی که به کارگیری می کنید را به ارائه دهنده سرویس ها بهداشتی خود بدهید. راهبر جیمز کوک قبلاً اهمیت بردن خدمه خود به جزایر هاوایی و فارغ از از دست دادن هیچ یک از افرادش در مورد عقب ، مزایای حمل “کروت ترش” را اسید اسکوربیک خرید نشان دیتا بود. در سال 1928 ، ویل هجلمور استفانسون ، انسان شناس قطب شمال كانادایی نشان داد كه اینوئیت ها از رژیم اسكوربوت در رژیم غذایی دارای گوشت عمدتاً خام پرهیز می كنند. مطالعات بعدی در مورد رژیم های غذایی سنتی یوكون اولیه ملل ، دنه ، اینوئیت و متیس از شمال كانادا نشان اعطا کرد كه مصرف روزانه اسید آسکوربیک آن ها بین 52 تا 62 میلی گرم در روز است. در صورتی که شما این نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در گزینه تیتراسیون اسید اسکوربیک لطفا از وبسایت ما دیدن کنید.

ایندکسر

آموزش جاوا اسکریپت یوزرکد